Cisco Works, SNMP, MIBs.
timaz
Senior Member
Posts:
269
Joined:
Sat May 31, 2008 2:25 pm

Cisco Prime Infrastructure 3.1 login issue

Sat Mar 11, 2017 7:55 am

Hi;



I am about to test the Prime Infrastructure 3.1 but cannot login to the web interface, because it doesn't accept my username and password that I determined with "setup" command. I can establish ssh to it with root username and password but not web interface.

this is the output of the "ncs status" command:

.

==================================

cisco-prime/admin# ncs status
Health Monitor is stopped.
Database server is running
FTP Service is running
TFTP Service is running
Matlab Server is running
Matlab Server Instance 1 is running
NMS Server is running.
Plug and Play Gateway is running.
SAM Daemon is running ...
DA Daemon is running ...


==================================

.

what can be the cause of the problem? even I used "ncs password root password *******" command but was unsuccessful. it unlocked me after repeatedly denying me due to invalid username/password.
timaz

timaz
Senior Member
Posts:
269
Joined:
Sat May 31, 2008 2:25 pm

Re: Cisco Prime Infrastructure 3.1 login issue

Mon Mar 13, 2017 2:42 am

Hi;

I ran "ncs stop, ncs cleanup, ncs start" commands respectively and again ran the "NCS status" command:

.

===================================================

cisco-prime/admin# NCS status
Health Monitor Server is running. ( [Role] Primary [State] HA not Configured )
Database server is running
FTP Service is running
TFTP Service is running
Matlab Server is running
Matlab Server Instance 1 is running
NMS Server is running.
Plug and Play Gateway is running.
SAM Daemon is running ...
DA Daemon is running ...


.

===================================================

but again I cannot login to the web interface with "admin" username and my password. it says "Invalid Username and Password". I changed the pass word with "NCS password root password" again but was unsuccessful. is the web username "admin" by default? because I cannot see it anywhere.
I searched the net and found lots of people have experienced this problem, but at the end, no one managed to give any answer.
timaz


Return to Cisco Network Management

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests